Nå som kameraene på mobilene begynner å bli så veldig bra, er det mange som bare bruker mobilen til å ta bilder med idag. Og bildene blir gode! Lurer du på hvilke mobiler som har de beste kameraene, så finner du en test av mobilkameraer her.

Nå får man også masse utstyr til mobilens kamera, både stativ og linser.

Camera-For-Mobile-Phone-Telescope-8x-Optical-Zoom-Lens-3-550x550

Hot-Sale-Mini-font-b-Tripod-b-font-Stand-Holder-for-font-b-Mobile-b-font

QX10White5

Mobilen er jo en ting som alle har med seg overalt i dag, så hvorfor ikke begynne å utnytte alle dens muligheter? Så sett igang, ta masse bilder og lær hvordan du får bilder med best mulig kvalitet :)

kameramobiler_artikkelvisning_tcm48-202337

Jeg har selv kjøpt en fisheye-linse til å ha på mobilen, og syns den fungerer meget bra. Jeg har enda ikke fått kjøpt fisheye linse til kameraet mitt (den er litt dyr) så derfor investerte jeg i en billigere til mobilen. Bare fordi jeg hadde lyst til å prøve den :)

39297-3

Og fordi jeg syns bildene blir litt kule. Så mens jegventer til jeg har råd til å kjøpe en slik linse til kameraet mitt, bruker jeg mobilen til slike bilder.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>